четверг, 14 августа 2014 г.

Пяный слот Lucky Drink на 777volcano.com бесплатно и онлайн

Онлайн слоти від Igrosoft завжди відрізнялися хорошою фантазією в уявленні ігрового сюжету і прекрасним почуттям гумору. Однак апарати Lucky Drink на 777volcano.com навіть серед блискучої плеяди вельми популярних азартних симуляторів від цього російського виробника автоматів виглядають цілком конкурентоспроможно.

Нам пропонується грати роль п'яниці, який просто «прописався без реєстрації» в одному з пивних закладів. Що ж, це виглядає трохи екзотично, але інтригуюче. Скоротати вечір у компанії флегматичного бармена і кухлі з пінним напоєм - це задоволення з числа доступних кожному. Однак не багато хто може похвалитися, що напившись «до чортиків», вони були проведені ними ж, чортами, в саме серце винного льоху. Тут, серед бочок з міцними напоями, щасливцям пропонувалося безкоштовно взяти той бочонок, який під зав'язку навантажений подарунками. Несподіваний поворот подій! Причому сам вечір, як зазвичай, починався з кружки пива, а закінчився в обнімку з пивним бочонком.

Кабак, в якому відбувається дія гри Лаки Дринк в игровом автомате Вулкан 777, в народі має назву автомат «Чорти», виглядає так, як в романах Стівенсона: замість столів - дубові ящики і барила, на одному з них горить оплавилася товста свічка. Стара пивний кухоль з тьмяного олова з кришкою наповнюється темним запашним пивом дуже часто. Безкоштовно в ігрові автомати Lucky Drink грати без реєстрації цілком можна і в стані, що називається, «завантаженим під зав'язку» і абсолютно тверезим. Кажуть, що п'яниць «пивний» емулятор жалує особливо. Але це тільки чутки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий