четверг, 14 августа 2014 г.

Горячий и вкусный игровой автомат Keks на 777volcano.com бесплатно



Найбільш яскраві і позитивні ігрові слоти традиційно дарує нам російська компанія Igrosoft. Захоплюючі сюжети її симуляторів перегукуються з казками і мультфільмами, від того так приємно і весело в них грати. Автомат Keks на 777volcano.com, мабуть, найулюбленіший з них і найбільш затребуваний. Його безкоштовна демо гра онлайн без реєстрації занурює в атмосферу знайомої з дитинства казки про Метение по засіках Колобка.

Однак багато води утекло з тих пір ... Виявляється, Колобка зовсім не проковтнула лисиця. Іноді він все так само пускається в перегони, носиться лісовими стежками, обожнює пригоди і співає знайомі пісеньки. Але так уже сталося, що він змінив старе ім'я на нове - Кекс, безкоштовно оселився в цьому апараті. Такому обставині все нескінченно раді, за що окреме спасибі Ігрософт в игровом клубе Вулкан 777. Хоча, за великим рахунком, абсолютно неважливо, на яке ім'я відгукується головний герой улюблених автоматів, знайоме і рідне - Колобок або закордонне - Кекс, він все одно поза часом, і поза конкуренцією.

Прекрасна графіка, казковий антураж, яскраві фарби і забавне музичний супровід в цілому дають відчуття перегляду безтурботного дитячого мультфільму. Колоритна бабуля зі спицями, пухнастий чорний кошеня, самовари, грубки, бублики, балалайки так мило і зворушливо промальовані, що неможливо не піддатися загальному чарівності гри. Крім веселого настрою емулятор подарує ще й чудову можливість перевірити свою везучесть. Заходьте в наш затишний будиночок, натискайте «start».

Комментариев нет:

Отправить комментарий